Forret Frokost. Arbejdstid: 25 min. Kogetid: ca 15 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Tomatpasta - Pappa al pomodoro
500 g tomater
1-2 fed hvidløg
6 skiver franskbrød (daggammelt)
½ dl olie
1 dl vand eller hvidvin
4-5 salvieblade
salt og peber
2 stængler blegselleri
*
Sådan laves Tomatpasta - Pappa al pomodoro
1. Pil hvidløget og hak det fint.
2. Skold og flå tomaterne.
Fjern kernerne og hak tomatkødet.
3. Skær skorpen af franskbrødet og skær det i fine
terninger.
4. Varm olien op i en gryde.
Svits hvidløget heri et øjeblik og tilsæt tomatkød,
franskbrødsterninger, vand eller hvidvin samt klippede salvieblade.
5. Lad retten koge under låg ved svag varme ca 15 min.
6. Gør blegsellerien i stand.
Befri stænglerne for rod og blade og skyl dem koldt. Snit
dem fint.
7. Smag tomatpastaen til med salt og peber.
Anret den i en skål og pynt med den snittede blegselleri.
Tips: Retten kan serveres med skiver af salami og parmaskinke
samt Artiskokhjerter,
marinerede.
Tomater fra dåse kan erstatte de friske.
Se alle de bedste opskrifter med Tomat
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
INFO: Pappa al pomodoro er en tyk toscansk brødsuppe, der
typisk tilberedes med friske tomater, brød, olie, hvidløg, basilikum og
forskellige andre friske ingredienser. Det fremstilles normalt med uaktuelt
eller resterende brød og kan serveres varmt, stuetemperatur eller kølet.
----------- ooo OÔO ooo -----------