Forret Suppe. Arbejdstid: 20 min. Skal trække: mindst 30 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Tomatsuppe, kold
8 modne tomater
8 dl tomatjuice
2 dl tør hvidvin
½ dl olie
2-3 fed hvidløg
1 spsk friskhakket merian
salt og friskkværnet peber
*
Sådan laves Tomatsuppe, kold
1. Skold og flå tomaterne.
Skær dem i mindre stykker og blend dem kort eller purér dem
gennem en sigte.
2. Kom tomatpuréen i en skål og pisk tomatjuice, hvidvin og olie
i.
Pil hvidløgene og knus dem.
Hak merianbladene fint og kom begge dele i suppen.
Smag til med friskkværnet peber og salt.
3. Lad suppen trække koldt, mindst ½ time.
Den skal være helt kold, når den serveres.
Tips: Server suppen med Hvidløgsflute
eller smørristede franskbrødsterninger.
100 g flødeost rørt blød med lidt mælk og friskhakkede
krydderurter kan serveres til suppen.
Server terninger af friske grønsager til, fx agurk,
blegselleri eller ærter.
Se alle de bedste opskrifter med Tomat
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------