Denne
kolde suppe er dejligt forfriskende på en varm sommerdag. Nyd den som forret
eller til frokost.
Arbejdstid:
15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
Ingredienser til Yoghurtsuppe med radiser:
3
dl yoghurt naturel
2
dl kold grønsagsbouillon
1
tsk citronsaft
2
tsk olie
½
tsk salt
lidt
sort peber (knust)
6
radiser (skiver)
1
forårsløg (tynde ringe)
1-2
stilke dild (duske)
2
mynteblade (finthakket)
6-8
isterninger (knuste)
Tilbehør:
lyst brød eller rugbrød
*
Sådan
laver du Yoghurtsuppe med radiser:
Rør
yoghurt, bouillon, citronsaft og olie sammen.
Krydr
med salt og peber.
Snit
og hak urterne, bland det hele i suppen og smag til med salt, peber og evt.
mere citronsaft.
Tilsæt
knust is.
Når
suppen bliver koldere, smager den af mindre, så krydr godt.
Server
evt. med lyst brød eller rugbrød.
---
Se de andre gode opskrifter på skønne
supper her
Kilde: Hjemmets bedste MAD