Æg, brød og sardiner
er alt hvad du behøver, for at tilberede denne enkle frokost- eller middagsret.
Det her er en virkelig
lækker ret med æg at lave netop nu!
Tid: 20-25 min. 4
pers.
# Ingredienser
1 liter vand
2 tsk salt
1 spsk eddike
4 æg
4 skiver formbrød
1 spsk smør eller
margarine
1 spsk olie
2 ds. sardiner i
tomat (à 125 g)
fintklippet purløg
* Fremgangsmåde
1. Bring vandet i
kog sammen med salt og eddike i en sauterpande.
2. Slå æggene ud et
ad gangen i en kop og lad dem forsigtigt glide ned i vandet.
Lad dem simre i 2-3
minutter.
3. Tag æggene op med
en hulske og lad dem løbe af på køkkenrulle.
4. Skær skorperne af
brødskiverne.
Steg dem sprøde i
fedtstof og olie på en pande. Læg brødet på 4 asietter.
5. Fordel sardinerne
med tomatsaucen på brødskiverne.
Læg de pocherede æg på.
Drys med purløg og
server straks, gerne med en salat.
Tips:
Sardinerne kan
erstattes med makrel i tomat eller en anden slags fiskekonserves.
Se alle de bedste opskrifter med Ægeller Sardiner
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------