Her får du fisk i flere spændende udgaver. Fx Dampet fisk
som i Kanton, Marinade til dampet fisk, Kammuslinger og rejer med frugt eller
Ærter i kokosmælk
Forberedelse: 20
min. Tilberedning: 15 min. 4 personer.
# Ingredienser
4 torskefileter (a
150 g)
4 store bananblade
2 fed hvidløg
2 skalotteløg
1 usprøjtet citron
½ stilk citrongræs
4 grønne
peberfrugter
40 g korianderblade
3 spsk limesaft
400 g små, nye ærter
* Tilberedning
Læg et stykke fisk
midt på hvert bananblad.
Pil og skær hvidløg
og skalotteløg i skiver.
Skær citron,
citrongræs og peberfrugter i skiver.
Hak koriander.
Bland disse ingredienser
i en skål, og tilsæt limesaft.
Fordel blandingen
oven på de fire stykker fisk.
Fold bananbladene
over, og luk dem med en tandstikker.
Damp dem i en
dampkurv 10 min.
Damp de små ærter i
bælgene ca. 15 min, og server til fisken.
Dampet fisk som i Kanton
Udskift bananbladene med rispapir.
Udskift peberfrugterne med 300 g bønnespirer og
limesaften med 2 spsk soja.
Marinade til dampet fisk
Udskift citrongræs med 1 cm revet frisk ingefær og
tilsæt revet limeskal til blandingen
Kammuslinger og rejer med tropisk frugt
Udskift fisken med 12 kammuslinger og 8 rejer.
Tilsæt 1 lille banan skåret i store stykker samt 2 tsk
kokosmel.
Nye ærter i kokosmælk
Kog de nye hele slikærter (sugar snaps - sukkerærter) i saltet vand.
Sæt 1/3 af kogevandet til side, når de er kogt, og tilsæt 1¼
dl fløde
samt 1¼ dl kokosmælk. Lad det simre 3 min.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------