Denne fiskeret ser
måske ikke så speciel ud, men smagen som det krydrede sprøde ostedække giver,
gør dette til en ret, som man vender tilbage til.
Tid: 40 min, heraf
20 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
400 g
rødspættefileter
1 tsk salt
¼ tsk peber
150 g bacon
2 skiver hvidt brød
reven skal af 1 citron
1 bdt. persille
2 dl reven ost
50 g smør
* Fremgangsmåde
1. Drys
fiskefileterne med salt og peber.
Læg dem i et let
smurt ovnfast fad.
2. Striml
baconskiverne fint og steg dem på panden.
Tag panden af
varmen.
3. Smuldr brødet.
Det går lettest med foodprocessorens kniv.
4. Kom brødsmuldr,
citronskal og hakket persille på panden.
Lad det svale af. Rør osten i.
5. Fordel blandingen
over fisken. Læg smørklatter på.
6. Stil fisken i
ovnen ved 225 °C i 15-20 min.
7. Server med
kartoffelmos, gerne smagt til med hakket purløg.
En citronbåd og lidt
salat gør det ekstra godt.
Tips: I stedet for rødspætte kan du bruge fileter
af andre fisk,
som du tilbereder på
samme måde som ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Rødspætte eller andre Fisk
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------