Lækre torskefileter serveret med stegte grønsager i skøn sauce. Her er en nem og hurtig opskrift på en ugens sunde og dejlige fiskeret.
4-6 pers.
# Ingredienser
2 dl vand
1 tsk groft·salt
5 peberkorn
½ kg torskefileter
Grønsagssauce:
50 g smør
2 groftrevne gulerødder (175 g)
2-3 porrer i tynde ringe (185 g)
2 spsk hvedemel
2 dl fiskesuppe/bouillon
2 dl fløde 13%
½-1 tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør: kartofler.
* Tilberedning
Bring vand og krydderier i kog i en gryde, og damp fileterne
under låg, 4-5 min.
Tag fileterne op, og hold dem varme.
Sauce: Smelt smørret i en tykbundet gryde og svits
grønsagerne 4-5 min
Drys melet over og tilsæt fiskesuppe og fløde.
Kog saucen ved svag varme til grønsagerne er knapt møre.
Smag til med salt og peber.
Hæld saucen over fiskefileterne ved serveringen.
Se alle de bedste opskrifter med Torsk
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.