Fiskefrikadeller er
hurtig og nem mad, og skulle der blive lidt tilovers, har du lækkert pålæg.
Hjemmelavet og den absolut bedste opskrift - Det er
kærlighed lige ind i munden. 💘
Retten er et kæmpe hit
4 personer. Koge-/stegetid:
ca 20 min.
# Ingredienser
500 g filet af torsk
(eller fladfisk)
250 g kogte
kartofler (kolde)
1 tsk salt,
skal af 2 citroner
6 spsk fintklippet
dild, persille eller purløg
4 spsk hvedemel
2 æg
smør og olie (til
stegning)
Tilbehør: citron,
rugbrød eller små kartofler vendt i smør og hakket grønt
* Tilberedning
1. Hak fisken let i
en foodprocessor.
Tilsæt de øvrige
ingredienser, og lad maskinen køre kort, kun lige til farsen er dannet.
2. Steg farsen som
fine frikadeller i en blanding af smør og olie, og server med det foreslåede
tilbehør.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.