Gode karryretter er krydret med de helt rigtige smagsstoffer.
Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk
med flest spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 15 min. Tilberedningstid: 10 min.
Kuverter: 6
# Ingredienser
500 g rå rejer
500 g fiskefilet
1 spsk jordnøddeolie
1 ekstra spsk jordnøddeolie
1 spsk hakket ingefær
1 spsk hakket citrongræs
1 spsk hakkede korianderstilke
1 spsk grøn karry eller karrypasta
1 tsk stødt gurkemeje
3,1 dl kokoscreme
2 tsk revet limeskal
1 spsk limesaft
1 spsk fiskesauce
1,8 dl hakkede forårsløg
1,2 dl korianderblade
* Tilberedning
1. Pil rejerne. Lad dog halen og den nederste del af skallen
sidde.
Fjern tarmen. Skær fisken i store terninger.
2. Opvarm olien i en tykbundet gryde.
Steg rejerne, derefter fisken, i mindre portioner i 1 min,
eller indtil farven skifter.
Tag dem op af gryden og stil dem til side.
3. Opvarm den ekstra olie i gryden.
Tilsæt ingefær, citrongræs, korianderstilke, karry og
gurkemeje.
Svits det i 1 min, eller indtil duftene er frigjort.
4. Tilsæt kokoscreme, limeskal og saft.
Rør det sammen og lad det småkage i 1 min.
Tilsæt fiskesauce, forårsløg, fisk og rejer. Kog det i endnu
1 min.
Server fiskegryden drysset med korianderblade.
Prøv sammen med:
Forret: Sprøde
forårsruller med jordnødde- og honningsauce
Dessert: Ferskner
med mandelfyld
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.