De traditionelle, amerikanske juleingredienser får i denne
ret en kinesisk drejning med ingefær, kastanjer og sojasauce.
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 15 min.
# Ingredienser
1 kalkunbryst, ca. 600 g
2 spsk solsikkeolie
15 g eller 2 spsk ingefær
50 g friske eller frosne tranebær
100 g kastanjer fra dåse
4 spsk tranebærsauce
3 spsk lys sojasauce
salt og peber
* Tilberedning
1. Fjern eventuelt skind fra kalkunbrystet og skær det i
tynde skiver.
2. Varm olien i en stor, forvarmet wok eller tykbundet
pande.
3. Kom kalkunkødet i wokken og lynsteg i 5 min, eller til
det er gennemstegt.
4. Ingefær hakkes fint med en skarp kniv.
5. Kom ingefær og tranebær i wokken·og lynsteg i 2-3 min,
eller til tranebærrene er bløde.
6. Tilsæt kastanjer, tranebærsauce og sojasauce, smag til
med salt og peber og lad det boble i 2-3 min.
7. Fordel retten på 4 varme tallerkener og server straks.
Næringsindhold:
Kalorier 167. Sukker 11 g. Proteiner 8 g. Fedt 7 g.
Kulhydrater 20 g. Mættede fedtsyrer 1 g.
Kokkens tip
Det er vigtigt, at wokken er meget varm, inden du lynsteger.
Hold hånden 7-8 cm over bunden - så skal du kunne mærke varmen udstråle fra
den.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fjerkræ
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.