Den bedste kalkunpie her med skøn spinat. Denne sprøde tærte
har et lækkert fyld med hakket kalkun og en masse lækre krydderier. Du finder
opskriften her.
4 personer
# Ingredienser
DEJ:
250 g hvedemel
200 g smør/margarine
1 æg
½ tsk salt
1 spsk mælk
æg til pensling
Fyld:
1 lille rødløg
250 g hakket
kalkunkød
1 spsk olie
2 tsk paprika
1 tsk chili
½ dl kaffefløde 10%
1 dl bouillon
1 spsk majsstivelse
250 g optøet eller
frisk blancheret spinat
* Tilberedning
Hak mel og smør
sammen.
Tilsæt æg og salt og
saml dejen med, mælk.
Læg dejen i
køleskabet.
Hak løget fint og
svits det i olien sammen med kødet.
Tilsæt krydderier,
fløde og bouillon og lad det simre i 5 min.
Jævn med
majsstivelse hvis den er meget våd.
Del dejen i to og
rul dem ud til to runde plader, der passer til et
tærtefad på 24-26
cm.
Læg den ene plade i
fadet og hæld kødfyldet i.
Fordel spinaten over
og læg den anden dejplade over som låg.
Pensl med æg og bag
den ved 225 °C i ca. 35 min.
Server med salat.
Se alle de bedste opskrifter med Kalkun
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.