Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: ca 15 min. Middelsvær at lave. Høj pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Kalkunschnitzel med skinke og ost:
4 tynde skiver kalkunschnitzel af brystfileten (à 125 g)
salt og hvid peber
4 skiver spegeskinke (ca 100 g)
4 skiver ost (emmentaler eller svenbo)
50 g smør
1 dl fjerkræbouillon
1½ dl fløde
Ufarvet bomuldsgarn
*
Sådan laves Kalkunschnitzel med skinke og ost:
1. Bank schnitzlerne let med knyttet hånd og krydr dem med
salt og peber.
Tænk på, at skinken er salt.
2. Læg først en skive skinke og derpå en skive ost på hvert
kødstykke.
Rul hvert enkelt sammen, og ombind dem med bomuldsgarn.
3. Smelt smørret i en gryde eller på en pande med høje
sider, og brun kalkunrullerne godt.
Hæld bouillon ved og lad kødet stege mørt under låg i ca 10 min.
4. Tag kødet op og anret det på et varmt fad.
Spæd bouillonen med fløde, kog saucen op, smag den til med
salt og peber.
Server med fx Fettuccine.
Tips: Læg eventuelt et par friske blade basilikum
eller salvie på hver skinkeskive, før kødet rulles.
Spegeskinken kan erstattes af kogt skinke.
Kalkun Cordon Bleu:
Brun kalkunschnitzlerne kort i smør på panden, læg dem i et
smurt, ovnfast fad, læg en skive skinke, et frisk salvie blad og en skive fed
ost på hvert kødstykke og gratiner schnitzlerne i ovnen ved 225 °C i 8-10 min.,
til osten er smeltet og gylden.
Se alle de bedste opskrifter med Kalkun
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------