Kalkunspid med kalkunbryst marineret i balsamico og citron
og blomkålssalat samt sprøde kartofler. Lækre spid med både hvidt, grønt og
kød. Se den bedste opskrift HER
Til 4 personer.
# Ingredienser
500 g kalkunbryst
½ dl soja eller
balsamico
½ citron
1 fennikel
200 g små
champignoner
1 tomat
½ dl olie
salt og peber
Blomkålssalat:
1 lille
blomkålshoved
Dressing:
½ tsk hakket rød
chili
1 spsk hakket frisk
koriander
½ dl olie
2 spsk sød fransk
sennep
1 spsk vineddike
salt og peber
Kartoffelbåde:
750 g kartofler
1 dl olie
salt
* Tilberedning
Skær kalkunbrystet
ud i terninger og mariner det i 1 time i soja blandet med saft og reven skal af
den halve citron.
Fenniklen skæres ud
i passende stykker og blancheres i vand med salt i 1 min.
Champignon renses,
og tomaten skæres i passende stykker.
Sæt kalkun,
fennikel, champignon og tomat på spid, smør det med olie og krydr med salt og
peber.
Steg dem på grillen.
Blomkålssalat:
Blomkålen plukkes ud i små buketter, som blancheres i vand med salt i 1 minut.
Dressing: Alle
ingredienserne til dressingen blandes.
Herefter vendes
blomkålsbuketterne i dressingen.
Kartoffelbåde:
Kartoflerne skrubbes og skæres ud i både, som vendes i olien og drysses med
salt Kartoffelbådene kommes i et ildfast fad og stilles i ovnen ved 200 °C i ca
45 min.
Vendes en gang
imellem.
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.