Paul Cunninghams øjne vil lyse op, hver gang blikket falder
på dine store T-bone steaks, der ligger og venter på tallerkenen. Kød skal der
til, når mænd skal nyde
(4 pers.)
# Ingredienser
4 T-bonesteaks, ca. 1½-2 cm tykke
50 g smør
salt og friskkværnet peber
60 g persillesmør
Tilbehør:
franske ærter
* Tilberedning
Giv fedtkanten nogle små snit.
Lad smørret gyldne på panden og steg steakene heri 3-3½ min
på hver side.
Drys salt og peber på under stegningen.
Tips: Kryddersmør fås i handelen som persillesmør,
dildsmør og hvidløgssmør.
Franske ærter
Kog 10 små pillede skalotteløg i ganske lidt letsaltet vand,
ca. 5 min.
Hæld ½ kg frosne eller friskbælgede ærter i.
Kog dem med i 5 min.
Pil eller striml et lille salathoved groft, og giv det et
opkog med ærterne.
Hæld evt. væde fra og vend 30 g smør i ærterne.
Se de bedste opskrifter med T-bonesteak
En T-bone med
oksetyndsteg på den ene side af benet, og mørbrad på den anden. Som en T-bone
skal være.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.