Pastaen her serveres med en sauce af kylling og spinat krydret med hvidløg og finthakket purløg.
Saucen er cremet, men alligevel mager - en nydelse for krop og sjæl. Det
smager saftsuseme godt.
Tid: ca 30 min. 4
pers.
# Ingredienser
250 g frossen spinat
i blade
4 stykker frossen
kyllingebryst
1 løg
2 spsk olie
1 tsk salt
¼ tsk hvid peber
1-2 fed hvidløg
4 tomater
½ dl piskefløde
300 g tagliatelle
½ dl finthakket
purløg
* Fremgangsmåde
1. Optø spinaten så
meget at den kan skæres i strimler.
Optø de 4 stykker
kyllingebryst og skær dem i strimler.
2. Pil løget og hak
det fint. Svits det i olie i en gryde.
3. Kom spinat og
kyllingestykkerne i gryden og lad det stege med.
Krydr med salt og peber. Pres hvidløget i.
4. Skær tomaterne i
både og kom dem i. Hæld fløden i og lad det simre ca 5 min.
5. Kog pastaen efter
pakkens anvisninger. Lad den løbe af og vend den i saucen.
6. Drys med
finthakket purløg og server straks.
Tips: I stedet for kyllingebryst kan du bruge en
rest kogt eller stegt kylling, evt.
en færdiggrillet, som du udbener og skærer
ud i små stykker.
Se alle de bedste opskrifter med Kylling Pasta eller Grønsager eller med Tagliatelle
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------