Denne pizza er inspireret af Texas og Mexico. Som tomatsauce
bruges tacosauce, og fyldet er kidneybeans, majs og ost. Drys med frisk koriander
som prikken over i'et. Er du vild med stærk mad, så drys også rundhåndet med
syltede jalapeños.
Arbejdstid: 25 min. Hævetid: 1 time. Bagetid: 10 min. Ikke
fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
# Ingredienser til Tex-Mex pizza:
Pizzadej:
15 g gær
2 dl lunkent vand
300 g italiensk pizzamel Tipo 00 eller Manitoba
1 tsk salt
1 spsk olie
eller 1 pakke færdig
pizzadej
Fyld:
1 lille glas tacosauce (mild eller hot)
250 g frosne majskerner
1 dåse kidneybeans
salt og peber
50 g revet ost
frisk koriander
*
Sådan laver du Tex-Mex pizza:
Rør gæren ud i lunkent vand og ælt de øvrige ingredienser i.
Ælt dejen ca. 10 min. og lad den hæve til dobbelt størrelse
- ca. 1 time.
Varm ovnen op til 250 °C.
Rul to pizzabunde ud og læg dem på bageplader med bagepapir.
Bland saucen med majskerner og skyllede, afdryppede
kidneybeans.
Krydr med salt og peber og fordel blandingen på
pizzabundene.
Drys med revet ost og bag pizza'erne 10- 12 min.
Server med friskhakket koriander.
Fyldet kan udvides med 200 g stegt hakket oksekød.
Server en mexicansk snack, mens pizzadejen hæver.
Kilde: Hjemmets bedste MAD