Lækker mad i en fart
med god varme og et godt knas fra de lækre cashewnødder. Det er kærlighed lige
ind i munden. Retten er et kæmpe hit
4 personer. Er
I kun to ❤ så halver opskriften. Koge-/stegetid: ca 15 min.
# Ingredienser
2 spsk olie
3 fed hvidløg
(finthakket)
500 g kyllingebryst (i 1 cm skiver)
2 spsk fishsauce
2 spsk østerssauce
2 spsk sukker
peber
1 tsk majsstivelse
½ dl vand
Pynt:
80 g cashewnødder
(ristede)
2 forårsløg
1 rød peber
evt. frisk chili og
koriander
Tilbehør: jasminris
og dampede sukkerærter
* Tilberedning
1. Varm en dyb pande
op med olie. kom hvidløg, kyllingekød, fishsauce, østerssauce, sukker og peber i.
Svits kødet over
stærk varme, og vend kødet hyppigt.
Efter ca 10 min skal
saucen blive tyk, og lægge sig omkring kødet.
Gør den ikke det, kan du jævne med majsstivelse udrørt i vand.
2. Pynt retten med
cashewnødder, snittet forårsløg, fine strimler peberfrugt og evt. lidt frisk
chili og koriander.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.