Delikat torsk serveret med lækker kompot af æble, løg og
sprødstegt bacon. Pandestegt torsk er en nem og hurtig måde at få fisk på
bordet i hverdagen. Se opskrift
Til 4 personer.
# Ingredienser
8 skiver bacon
2 løg
75 g smør
3 æbler
2 timiankviste
salt og peber
600 g renset
torskefilet
4 spsk rugmel
2 spsk olie
kørvel til pynt
Spinatpasta:
300 g pasta
100 g blancheret
helbladet spinat
100 g smør
* Tilberedning
Baconskiverne
halveres, steges sprøde på panden og lægges til side.
De hakkede løg
sauteres gyldne i baconfedtet og smør.
Skær æblerne i
terninger og steg dem med et par min.
Tilsæt timian og smag til med salt og peber.
Fisken skæres i 4
stykker, krydres med salt og peber, vendes i rugmel og steges i olie og smør.
Spinatpasta: Pastaen
koges.
Spinaten sauteres i
smørret, pastaen vendes i og blandingen smages til med salt og peber.
✅ Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.