Så enkel at lave og alligevel så lækker. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 20 min. Tilberedningstid: 10 min.
Kuverter: 6
# Ingredienser
425 g afdryppede ananas, skåret i skiver (fra dåse)
4 skrællede kiwifrugter i tykke skiver
0,6 dl hakket syltet ingefær
4 æggehvider
1,2 dl sukker
1,2 dl kokosmel
* Tilberedning
1. Forvarm ovnen til 210 °C.
Beklæd en bageplade med folie.
Læg ananasskiverne på pladen og læg derpå en skive kiwifrugt
og en skive ingefær.
2. Hæld æggehviderne i en lille røreskål og pisk dem med
elpisker, indtil der danner sig stive toppe.
Tilsæt gradvist sukker og pisk konstant, indtil blandingen
er stivnet og skinnende, og sukkeret er opløst.
3. Vend hurtigt kokosmelet ind i æggehviderne med en stor
metalske.
Fordel blandingen jævnt på frugtskiverne.
Bag bomben i 5 min, eller indtil marengsen er gylden.
Variation
Man kan bruge frisk ananas i stedet for ananas på dåse, og
kiwifrugterne kan erstattes af jordbær.
Prøv sammen med:
Forret: Sprøde
pandekager med laks og ingefær
Hovedret: Rød karrygryde
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.