Beignets er det
franske navn på dette friterede bagværk, som ofte fyldes med frugt eller
syltetøj. Her har vi valgt at fylde de lækre små kager med søde ananasskiver.
Tid: 30 min. 4 pers.
# Ingredienser
1 frisk ananas eller
1 dåse ( 800 g)
2½ dl mælk
1½ dl mannagryn
1 æg
3 spsk sukker
1 dl olie
* Fremgangsmåde
1. Skræl den friske
ananas.
Skær den i skiver. Fjern midterstokken.
Lad dåseananas løbe
af, hvis du bruger det.
2. Bring mælken i
kog.
Rør ½ dl mannagryn i
og lad dem koge op ved svag varme.
Lad det køle af.
3. Pisk æg og sukker
hvidt og skummende.
Vend det i de kogte
mannagryn.
4. Vend ananas
skiverne først i de resterende gryn,
dernæst i æggemassen
og til sidst i grynene igen.
5. Opvarm olien på
en stegepande.
Læg ananas skiverne
i og steg dem gyldne 2 min på hver side.
6. Server
ananasbeignet'erne med iskoldt flødeskum og hakkede mandler.
Tips: Hæld 5 dl olie i en gryde. Opvarm til 180 °C.
Læg
ananasbeignet'erne i og friter dem nogle min.
Lad dem løbe af på
et stykke køkkenrulle.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------