Frisk ananasdessert med en spændende kombination af sprøde
marengs, ananas, vaniljeis og lækker varm chokoladesauce. Få opskriften her
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca. 20 min.
# Ingredienser:
6-8 store marengs
4 ananasringe fra
dåse
¾ liter vaniljeis
Chokoladesauce:
100 g mørk chokolade
2-3 spsk piskefløde
1 spsk smør
* Tilberedning:
1. Læg marengs og
tykke skiver vaniljeis på et fad.
Skær hver ananas i
fire stykker og læg dem mellem is og marengs.
Sæt desserten i
køleskab.
2. Smelt chokoladen
over vandbad og rør smør og fløde i.
Hæld den varme sauce
over desserten og server straks.
Vaniljeis
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 20 min. Frysning: 5-6 timer
# Ingredienser:
5 æggeblommer
60 g sukker (¾ dl)
1 stang vanilje
5 dl piskefløde
Isform: ¾ l
* Tilberedning:
1. Pisk
æggeblommerne og sukker godt sammen.
Flæk vaniljen og
skrab kornene i æggemassen.
Pisk fløden til let
skum og vend den i.
2. Kom ismassen i en
form med låg.
Sæt formen i
fryseren.
Rør af og til i
massen de første to timer af frysetiden.
I dybfryser tager
det 5-6 timer til isen er færdig.
I køleskabets
frostrum vil det tage 6-8 timer.
Se alle de bedste opskrifter med Chokolade
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.