Desserter - kolde eller varme - er noget, der glæder enhver
lækkermund. Denne opskrift, er nem og hurtig at tilberede. Så der er ingen
undskyldning for ikke at afslutte måltidet på en festlig måde.
Tilberedningstid: 10 min. Til 1 person: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
1 stor appelsin
1 spsk smør
1 spsk sukker
4 cl hvidvin
4 cl orange likør
1 spsk pistacier
1 spsk pinjekerner
1 knsp vaniljesukker
1 knsp anis
friske mynteblade
* Tilberedning
Skræl appelsinen, så at al den hvide hinde fjernes.
Skær appelsinen i skiver.
Smelt smørret i en lille gryde, kom sukkeret i og lad det
karamellisere.
Hæld hvidvin ved og lad den koge op med sukkeret.
Læg appelsinskiverne i og kom orangelikør ved.
Lad det koge op en gang, drys med pistacier og pinjekerner
og
krydr med vaniljesukker og anis.
Anret appelsinskiverne på en tallerken sammen med lagen og
pynt med friske mynteblade.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.