Appelsinmousse er en let og frisk sommerdessert. Brug den som fyld i en fødselsdagslagkage, i festkager eller servér den i portionsglas. Opskrift på lækker appelsinmousse.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
ca 20 min. Afkøling: 2-3 timer. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
3 appelsiner
1 citron
4 æggeblommer
2 spsk sukker
* Fremgangsmåde
1. Vask og tør en af
appelsinerne og skær 4 tynde skiver fra midten.
Pres saften af alle frugterne.
2. Pisk æggeblommer og
sukker til en tyk blanding og pisk saften i.
Sæt skålen i vandbad og pisk over koghedt vand til cremen er tyk og luftig.
3. Tag skålen fra varmen
og pisk i cremen, til den er kold.
Hæld moussen i portionsglas
og pynt med appelskinskiver.
Variation:
Moussen kan tilsættes
3 blade husblas. Læg husblassen i koldt vand 10 min.
Knug den fri for vand
og kom den direkte i den koghede creme, mens der piskes - husblassen smelter med
det samme.
Se alle de bedste opskrifter med Citrusfrugter
Se alle de bedste opskrifter med Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------