Her får du dessert i flere spændende udgaver. Vælg mellem sandkage, honningkage, rom og mandler, kirsebær eller hindbær med marengs. Det
er frækt.
Forberedelse: 15 min. 4 personer.
# Ingredienser
2½ dl piskefløde
1 spsk flormelis
250 g hele, blandede bær
4 skiver sandkage
2 dl mosede, blandede bær
* Tilberedning
Pisk fløden til skum, pisk flormelis i undervejs. Sæt det
køligt.
Fordel halvdelen af de blandede bær i 4 brede dessertglas.
Læg en skive sandkage på hver.
Fordel lidt mosede bær herover.
Tilsæt resten af de blandede bær.
Top op med en klat flødeskum.
Stil glassene køligt indtil servering.
Bær med honningkage
Brug 200 g hindbær og 250 jordbær, og skiver af honningkage
i stedet for sandkage.
Bær med rom og mandler
Brug tørrede abrikoser udblødt i 1 dl rom.
Kom 100 g kværnede mandler i flødeskummet.
Bagt kirsebærdessert
Rør 75 g smør med 100 g sukker og 3 æg.
Tilsæt 90 g mel, 2 tsk bagepulver, 1 nip kanel.
Kom dejen i ovnfaste portionsforme, drys medkirsebær
og mandelsplitter.
Bages 20 min i ovnen ved 180 °C.
Hindbærdessert med italiensk marengs
Hæld hindbærlikør over knuste makroner.
Dernæst hindbær, chokolade smeltet i fløde samt
italiensk marengs: stiftpiskede æggehvider med enkel sirup
(125 g sukker og 2 spsk vand)
Pynt med chokoladespåner.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert Is og sorbet Frugt og bær Tærter Brød
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------