Her gælder det, om
at vente med at hælde den mousserende vin på til i sidste øjeblik. Det bliver
meget festligt med den skummende bærsaft.
Tid: 30 min. 4-6 pers.
# Ingredienser
1 kg hindbær
4 dl vand
1½ dl sukker
½ vandmelon ( 500 g)
1 liter jordbær (
500 g)
1 flaske mousserende vin (tør)
* Fremgangsmåde
1. Skyl bærrene.
Læg 800 g af hindbærrene sammen med vand og
sukker i en gryde.
2. Bring det
langsomt i kog og lad det derefter simre i 15 minutter.
3. Mix bærmassen i
foodprocessoren eller purer med en blenderstav.
4. Si bærmassen.
Stil saften til afkøling i køleskabet.
5. Lige før
serveringen udkernes melonen.
Stik kugler ud af
frugtkødet med en ske eller et kuglejern.
6. Gør jordbærrene i
stand og del dem.
7. Kom jordbær,
melonkugler og resten af hindbærrene i saften.
8. Hæld den
mousserende vin på og server straks!
Tips: Honningmelon eller netmelon kan også anvendes
i desserten.
Du kan også blande
flere melonsorter, så smagen bliver mere varieret.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------