Dessert. Arbejdstid: ½ time. Middelsvær at lave. Mellem
pris. (4 personer)
# Ingredienser til Bananer
Chantilly:
4 modne bananer
4-5 spsk abrikospuré
piskefløde
½ spsk vaniljesukker
½ tsk flormelis
usaltede pistacienødder
* Sådan laves Bananer
Chantilly:
1. Skyl og børst bananerne under rindende, koldt vand. Tør
dem.
2. Skær et låg af bananerne på den lange led.
Tag forsigtigt frugtkødet ud og fordel abrikospuré i
skallerne.
3. Skær bananerne i skrå skiver og læg dem på plads i
skallerne.
Kom et lag abrikospuré over bananskiverne.
4. Pisk fløden og rør vaniljesukker og flormelis i.
Pynt med chantilly-flødeskummet og hakkede pistacienødder.
Tips: Abrikospuréen kan laves af udblødte eller friske,
flåede abrikoser, kogt møre i vand, hvori er opløst sukker. Purer frugten
og lad puréen blive kold.
Vil du undgå skallen
så bag en kagetærtebund. (se opskrift her)
Smør den med brikospuré og læg bananskiver på.
Kom et lag abrikospuré over bananskiverne.
Pynt med chantilly-flødeskummet og finthakkede
pistacienødder.
Se flere
opskrifter med Banan
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------