Disse bananer er helt uimodståelige! Derfor er det måske
klogt at lave dobbelt portion i tilfælde af viljesvage gæster.
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 20 min.
# Ingredienser
8 mellemstore bananer
2 tsk citronsaft
75 g hvedemel
½ tsk bagepulver
75 g rismel
1 spsk Maizena
½ tsk stødt kanel
2½ dl vand
olie, til friturestegning
4 spsk farin
* Tilberedning
1. Skær bananerne i ensartede, store stykker og læg dem i en
skål.
2. Stænk citronsaft over dem, så de ikke misfarves.
3. Rør hvedemel, bagepulver, rismel, Maizena og kanel sammen
i en skål.
Rør lidt efter lidt vandet i til en tyndtflydende dej.
4. Varm olien i en forvarmet wok, til den er rygende.
Dæmp derefter varmen en smule.
5. Stik en gaffel i et stykke banan og dyp det forsigtigt i
dejen; lad overskydende dryppe af.
Gentag dette med resten af bananstykkerne.
6. Hæld farin ud på en tallerken.
7. Læg forsigtigt bananstykkerne i olien og steg dem i 2-3 min,
til de er gyldne.
Tag dem op med en hulske og rul dem i sukkeret.
8. Fordel bananstykkerne i portionsskåle og server med det
samme med fløde eller flødeis.
Næringsindhold:
Kalorier 562. Sukker 79 g. Proteiner 6 g. Fedt 10 g.
Kulhydrater 118 g. Mættede fedtsyrer 1 g.
Kokkens tip
Rismel kan købes i supermarkeder, helsekostforretninger
eller i kinesiske forretninger.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.