Desserten er en chokoladetrifli, serveret med frisk mango.
Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 5 min. Trækketid: mindst 1
time. Ikke fryse-egnet. 4 personer.
# Ingredienser til Chokolade-trifli med mango:
½ stang vanilje
2½ dl sødmælk
25 g sukker + lidt til drys
3 æggeblommer
25 g majsstivelse
50 g mørk chokolade (grofthakket)
1 dl piskefløde
16 cantuccini (hårde italienske kager) eller makroner
2 dl appelsinsaft/juice
1 mango (terninger)
*
Sådan laver du Chokolade-trifli med mango:
Pisk vaniljekorn, mælk, sukker, æggeblommer og majsstivelse
sammen i en gryde.
Kog cremen under omrøring ca. 4 min. og si den over i en
skål.
Rør grofthakket chokolade i cremen og drys med sukker, så
den ikke trækker skind.
Afkøl cremen.
Pisk fløden til blødt skum og vend den sammen med
chokoladecremen.
Læg kagerne i 4 portionsglas og hæld appelsinsaft henover.
Fordel chokoladecreme og mangostykker i glassene.
Kilde: Hjemmets bedste MAD