Chokoladefromage er en lækker mundfuld for både store og
små. Skøn og lækker opskrift på chokoladefromage - Prøv den her!
Til 4 personer. Tilberedningstid:
15 min. Køletid: 1 time
# Ingredienser
5 blade husblas
1 æg
2 æggeblommer
60 g (¾ dl) melis
100 g kogechokolade
2 dl mælk
2½ dl piskefløde
* Fremgangsmåde
1. Læg husblassen i
blød i koldt vand i 10 min.
2. Pisk ægget og
æggeblommerne med sukkeret til en tyk æggesnaps.
3. Bræk 75 g
chokolade i små stykker, der smeltes i mælken i en gryde over svag varme.
Tag gryden fra
varmen og lad det køle lidt.
Knug husblassen og smelt den i chokolademælken. Lad det afkøle.
4. Rør
chokolademælken i æggesnapsen og lad fromagen stå, til den begynder at stivne.
5. Pisk fløden og
vend det meste (gem lidt til pynt) i fromagen.
6. Fyld fromagen i
portionsglas, der sættes i køleskabet.
7. Pynt desserten
med en klat flødeskum. Riv chokolade over.