Denne opskrift på en sød chokolade omelet er både nem at
lave og smager fantastisk med hindbær og vaniljeis. Få en skøn og velsmagende
dessert her
4 Personer
# Ingredienser
8 æggeblommer
6 æggehvider
1 dl pasteuriseret æggehvide, (ca. 3 æggehvider)
50 g sukker
100 g chokolade (60-70%)
½ dl piskefløde
50 g smør
1 liter god vaniljeis
Puré:
200 g optøede frosne hindbær
50 g sukker
* Tilberedning
Blend hindbær med sukker til en puré.
Pisk æggeblommer og æggehvider sammen.
Pisk de pasteuriserede æggehvider stive med sukker.
Smelt chokoladen i vandbad.
Vend forsigtigt den flydende chokolade med fløde, æggemasse
og de stive æggehvider.
Steg massen som 4 omeletter på panden i lidt smør.
Rul omeletterne sammen, og server dem med vaniljeis og hindbærpuré.
En omelet er 100 procent sikker, hvis den bliver stegt under
et låg i 2 min.
Se alle de bedste opskrifter med Omelet
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.