Dessertsaucen er perfekt balanceret og har en skøn cremet
konsistens og en fyldig smag og er fx dejlig til frugtsalater, tærter og
vindruerand.
Kan nydes af 4 personer.
# Ingredienser
2 æg
3 spsk flormelis
1 tsk vaniljesukker
1 bæger cremefraiche 18% (175 ml)
1 bæger cremefraiche 38% (175 ml)
10 let knuste makroner
30 g hakkede valnøddekerner.
* Tilberedning
Pisk æg, flormelis og vaniljesukker til en luftig æggesnaps.
Bland cremefraiche i æggemassen.
Tilsæt makroner og valnødder til saucen, lige inden
serveringen.
Tips:
Saucen kan tilberedes af 18% cremefraiche alene.
Se alle de bedste
opskrifter med Sauce
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person,
Børnekokke eller Mad på 30 min.