Det er ikke til at
gætte, at denne fine kage har et så lækkert fyld. Det er de mange mandler, som
giver fyldet det der "lidt ekstra". Denne gode dessert hitter
altid!
C Tid: 40 min, heraf
20 min i ovnen. Kagen er fryseegnet. Holdbarhed 5 mdr. 10 stk.
# Ingredienser
150 g smør eller
margarine
½ dl sukker
3 dl hvedemel
½ tsk bagepulver
FYLD:
2 æg
2 dl sukker
150 g mandler
PYNT:
blåbær, hindbær,
ribs og brombær
* Fremgangsmåde
1. Rør fedtstof og
sukker luftigt. Brug gerne mixeren.
2. Bland mel og
bagepulver i en skål. Rør fedtstofblandingen i.
3. Stil dejen i
køleskabet mens du laver fyldet.
4. Pisk æg og sukker
til skum.
5. Mal mandlerne og
rør dem i æggesnapsen.
6. Tryk dejen ud i
en firkantet form med bølget kant,
og evt. løs bund på
20x28 cm. Hæld fyldet i.
Bag ved 200 °C i 20 min.
9. Lad kagen køle
af. Tag den ud af formen og stil den på et serveringsfad.
10. Pynt med
blandede bærsorter.
Ribs eller solbær rulles
i sukker inden de lægges på kagen. Gerne hele klaser.
Tips: Kagen kan bages og fryses ned til kommende
middage.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Tærte
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------