Her får du sorbet i flere spændende udgaver. Fx Sorbet med
solbær og solbærlikør, Æblesorbet, Ferskensorbet eller Risdessert med ferskner
- få opskrifter her
Forberedelse: 25
min. Tilberedning: 10 min. 4 personer.
# Ingredienser
175 g sukker
3 dl vand
6 spsk cream sherry
(sød sherry)
4 store ferskner
1 stilk mynte
* Tilberedning
Opvarm sukker, vand
og sherry for svag varme, indtil sukker er opløst.
Skræl og udsten
fersknerne. Skær dem i skiver, og læg 4 skiver til side.
Kom de resterende
stykker i sirupsblandingen, og lad det simre 7 min.
Kog frugt og sirup
ind til en puré. Kør den i en ismaskine.
Portionsanret kugler
af sorbet.
Pynt med mynteblade
og en skive fersken på hver portion.
Sorbet med solbær og solbærlikør
Udskift fersknerne med 300 g solbær og
sherry med 1 glas creme de cassis (solbærlikør)
Æblesorbet
Udskift ferskner med æbler.
Ferskensorbet
Servér 1 kugle med sorbet med 1 frisk fersken til
fx ½ gul og ½ hvid.
Risdessert med ferskner
Tilbered risdessert
i portionsskåle, vend dem ud på tallerkener.
Læg 1 kugle sorbet ved.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter
Hovedret Desserter Is og sorbet Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------