Ferskencreme skal serveres helt kold med letstivnet ribsgelé på. Lav denne dejlige opskrift, når ferskner er i sæson. Resten af året bruger du dåsefersken til en dejlig godbid.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
ca 15 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
4 modne ferskner eller
tilsvarende mængde fra dåse
20 dl piskefløde
2 dl cremefraiche
1 spsk sukker
1 lille glas ribsgelé
* Fremgangsmåde
1. Pisk fløden halvstiv
og bland den forsigtigt med cremefraiche og lidt sukker.
Kom det i portionsglas
eller i en skål.
2. Flå fersknerne, skær
dem i både.
Læg frugten på cremen.
3. Smelt ribsgeleen med
lidt kogende vand.
Lad det svale lidt inden
det dryppes over desserten.
Se alle de bedste opskrifter med Fersken
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------