Intet er bedre end
frugt efter en god middag! Her byder vi på en lun frugtdessert af små halve
ferskner fyldt med hindbær og pyntet med en top med marengs. Enkelt og elegant!
Tid: 10 min, heraf
2-3 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
8 halve ferskner
200 g frosne hindbær
MARENGS:
2 æggehvider
½ dl sukker
PYNT:
mandelflager
* Fremgangsmåde
1. Læg de halve
ferskner i et ovnfast fad.
Fyld dem med
hindbær.
2. Pisk
æggehviderne. Tilsæt sukkeret lidt efter lidt.
3. Når marengsen er
rigtig tyk fordeler du den over frugterne.
Brug gerne en sprøjtepose.
4. Drys
mandelflagerne over.
5. Sæt fersknerne i
en 250 °C varm ovn i 2-3 min.
Pas på de ikke får
for meget.
6. Server dem med vaniljeis
eller lidt cremefraiche.
Tips: I stedet for ferskner kan du bruge
sharonfrugter.
Skær et låg af ved
blomsterenden og grav lidt af frugtkødet ud.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------