Her får du mousse i flere spændende udgaver. Fx Ferskenmousse med ladyfingers, Abrikosmousse,
Ferskenmousse med amarettikager eller Frossen ferskenmousse
Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 5 min. 4 personer.
# Ingredienser
4 ferskner
2 små bægre
vaniljeyoghurt
1 tsk agar-agar (eller 2 blade husblas)
4 ladyfingers
(savoiardi kiks)
* Tilberedning
Skær fersknerne i
stykker.
Blend dem grundigt
med yoghurt og agar-agar.
Varm blandingen op
for at aktivere agar-agar.
Tag blandingen af
varmen.
Knus ladyfingrene,
og læg dem i bunden af 4 små portionsskåle.
Læg frugtblandingen
ovenpå.
Sæt i køleskab 2
timer inden servering.
Ferskenmousse med
ladyfingers
Der kan også
anvendes 2 blade husblas i stedet for agar-agar.
Læg husblassen i
blød i vand.
Tag dem op, og vrid
forsigtigt vandet af.
Smelt dem 10
sekunder i mikroovn.
Abrikosmousse
Udskift fersknerne
med 12 abrikoser.
Ferskenmousse med
amaretti-kager
Udskift
vaniljeyoghurt med kokosyoghurt.
Drys moussen med
groft knuste amaretti-kager.
Frossen
ferskenmousse
Udelad ladyfingers og agar-agar.
Bland de blendede ferskner med yoghurt,
2 stiftpiskede æggehvider og 2 spsk brunt sukker.
Kom i fryseren i 2 timer.
INFO: Amaretti-kager er crunchy små italienske kager med en
dejlig mandel smag.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter
Hovedret Desserter Is og sorbet Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------