Dessert. Arbejdstid:
20 min. Afsvalingstid: ½ time. Let at lave. Lav pris. (4 personer)
# Ingredienser til Ferskner i ribssaft:
150 g sukker (1,75
dl)
2 dl vand
300 g ribs
saften af 1 citron
4 store modne
ferskner
*
Sådan laves Ferskner i ribssaft:
1. Kom sukker og
vand i en gryde og bring det i kog.
Lad lagen koge et
par min.
Tag gryden fra
varmen og lad den køle af.
2. Nip og skyl
ribsene. Gem nogle små klaser til pynt.
Blend eller mos de
resterende ribs og passer dem gennem en sigte.
Bland ribssaften med
sukkerlagen.
Pres citronen og
hæld saften i lagen.
3. Pil fersknerne
med en skarp kniv.
De kan evt. først
dyppes et øjeblik i kogende vand.
Fjern stenen og skær
frugten i både.
4. Læg ferskenbådene
i en skål. Hæld den kolde ribslage over.
Stil desserten
svalt, mindst ½ time, til den skal nydes.
Pynt med små
ribsklaser.
Server i dybe
tallerkener eller små skåle, med vaniljeis til.
Se de bedste opskrifter med Fersken
Se
flere opskrifter med Dessert
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper
dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO
ooo -----------