Desserten er er
syrlig/ sød mousse med grapefrugt. Udsøgt smag - en unik blandet twist. Smagen er let og frisk.
Hver eneste øre værd.
Arbejdstid: 30 min.
Køletid: ca. 2 timer. 4-5 personer
# Ingredienser til Grapefrugtmousse:
2-3 grapefrugter
eller 1 pomelo (ca. 350 g frugtkød uden hinder)
4 æggeblommer
3 spsk honning
3 blade husblas
200 g cremefraiche
38%
Drys: 30 g hakkede
mandler
*
Sådan laver du Grapefrugtmousse:
Pisk æggeblommerne
med honning i en skål over vandbad, til det er en tyk og luftig creme.
Tag det af varmen.
Udblød husblas i
koldt vand.
Knug vandet ud og
smelt det i den lune æggecreme.
Skær skrællen af
grapefrugter eller pomelo og skær frugtkødet i mindre stykker.
Vend dem forsigtigt
i æggemassen.
Pisk cremefraichen
luftig og vend den i moussen.
Fordel desserten i
4-5 portionsglas og sæt dem i køleskab ca. 2 timer.
Drys med hakkede
mandler lige før servering.
Se
flere dejlige desserter HER
Kilde: Hjemmets bedste MAD