En sød og let
afslutning, selvfølgelig også tilberedt på grill. Retten er et kæmpe hit
✅
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld dessert
4 personer. Arbejdstid:
ca 15 minutter
# Ingredienser
4 ferskner
4 tsk rørsukker
1 dl mascarpone
1·2 spsk flormelis
korn af 1 stang vanilje
lidt flydende honning
* Tilberedning
1. Halver
fersknerne, og fjern stenene.
Drys med rørsukker,
og grill fersknerne, til sukkeret karamelliserer.
Pas på, de ikke
brænder på.
2. Rør mascarpone
med flormelis og vaniljekorn.
Server til
fersknerne, mens de endnu er lune, og dryp lidt flydende honning over.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.