Her er det den
krydrede sauce som er den store fristelse. Vanilje, timian og kanel er måske en
usædvanlig blanding, men den er helt uimodståelig til frugt.
Tid: 30 min. 4 pers.
# Ingredienser
4 æbler
1 flaske æblecider
(63 cl)
skal og saft af ½ citron
1 dl rosiner
5 dl cremesauce
1-2 tsk kanel
½ tsk timian
25 g (½ dl)
pistacienødder
* Fremgangsmåde
1. Skræl æblerne og
skær dem i halve. Fjern kernehusene.
2. Bring æblecideren
i kog sammen med reven skal og saft af citronen.
3. Læg de halverede
æbler i lagen og kog dem til de er møre.
Læg også de skyllede rosiner i.
4. Lav en cremesauce
efter anvisningerne på pakken.
Lad cremen køle af
og smag den til med kanel og timian.
5. Hak
pistacienødderne groft ved hjælp af en skarp kniv.
6. Server de halve
æbler på et spejl af sauce.
Fyld hullet efter
kernehusene med en blanding af rosiner og pistacienødder.
7. Drys lidt kanel
over æblerne, pynt med frisk citronmelisse.
Tips: Pærer kan fint tilberedes på samme måde.
Saucen er også
udmærket at servere til en æblekage.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------