Det er in at finde
på nye opskrifter på is med forskellige smagsstoffer og krydderier. Her kommer
en vellykket kombination: vaniljeis i skarp sauce - Det bliver bare så
godt
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 10 min.
# Ingredienser
50 g letbitter
chokolade
1 spsk smør
5 spsk mælk.
1-2 tsk rom
stødt tørret chili
6 kugler vaniljeis -
3 i hver af 2 portionsskåle
stødt tørret chili
isvafler
* Tilberedning
1. 50 g letbitter chokolade hakkes fint og
smeltes langsomt, ved svag varme og under omrøring med 1 spsk smør og 5 spsk
mælk.
Når det er blevet
til en glat masse, røres 1-2 tsk rom i.
Smag saucen til med
stødt tørret chili, så den bliver lidt stærk.
Hvis den er blevet for
tyk, røres lidt mere mælk i.
2. Kom 3 kugler vaniljeis i hver af 2
portionsskåle.
Fordel lidt sauce
over isen.
Drys med stødt
tørret chili og server isen med resten af saucen og med isvafler til.
Energi pr. portion:
6 g protein, 28 g fedt, 46 g kulhydrater = 464 kcal (1943 kJ).
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.