Pandekager med chokoladecreme og appelsiner er en dessert
for den kræsne. Den bedste opskrift på lækre klassiske pandekager som er nemme
at lave og smager fantastisk - få den HER
Til 4 personer. Tilberedningstid: 10-15 min. Hviletid, dej:
30 min. Bagetid, i alt: 30 min.
Pandekagerne er fryseegnede uden fyld
# Ingredienser:
Pandekagedej :
100 g hvedemel (1¡ dl)
1 knsp salt
1 tsk sukker
3 dl fløde (13%)
3 æg
2-3 spsk smeltet
smør
Til stegning:
100 g smør eller
margarine
Chokoladecreme:
75 g chokolade
75 g flødeost
2 tsk reven
appelsinskal
evt. 1 spsk rom
2-3 appelsiner
* Tilberedning:
1. Bland mel, salt
og sukker til pandekagedejen.
Rør fløden i lidt ad
gangen til en klumpfri jævning.
Pisk æggene i et ad gangen og rør det smeltede smør i.
Lad dejen »hvile«
koldt mindst ½ time inden der bages
tynde pandekager
heraf i smør eller margarine.
2. Bræk chokoladen i
mindre stykker og smelt den over vandbad.
Mos flødeosten med en gaffel og rør den i den smeltede chokolade.
Rør til osten helt er smeltet i den varme chokolade.
Rør reven
appelsinskal i cremen og smag til med lidt rom.
3. Skræl
appelsinerne og fjern den hvide bitre hinde.
Skær derefter
appelsinerne i tynde skiver.
4. Fold pandekagerne
midt over.
Læg et par appelsinskiver på hver og herpå chokoladecreme.
Fold pandekagen
sammen herom.
Server desserten straks efter.
Se alle de bedste opskrifter med Chokolade
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.