Dessert. Arbejdstid: 15 min. Afkøling: 1 time. Let at lave. Lav pris. 4-6 personer.
# Ingredienser
til Saftbudding
8 blade husblas
ribssaft eller anden frugtsaft
2 æggehvider
½ dl flormelis ()
Randform eller buddingform
*
Sådan laves Saftbudding
1. Udblød husblassen i rigeligt, koldt vand 8-10 min.
2. Tryk husblassen fri for vand og læg den i en skål og
smelt den over vandbad.
3. Lad husblassen svale håndvarm.
Pisk den i frugtsaften lidt ad gangen.
4. Pisk æggehviderne meget stive og vend flormelis i.
5. Vend den letstivnede frugtsaft, lidt ad gangen, i de
stiftpiskede hvider.
Hæld blandingen i en skyllet form og lad den stå koldt en
time.
Tips: Se Ribssaft. Server Creme anglaise eller Creme Chantilly til.
Saftfromage:
Vend 1½ dl pisket fløde i »buddingmassen« og stil den koldt
et par timer.
Se alle de bedste opskrifter med Budding
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------