Smørstegte bananer
med mandler og reven citronskal er en let dessert. Bananer er billige og næsten
altid til at få. De fleste børn elsker dem, og her giver vi nye opskrifter for
både børn og voksne.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
10 min. Stegetid: 10 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
4 store, faste baner
2-3 spsk flydende
honning
25 g mandler
50 g smør
1 citron
2½ dl piskefløde
* Fremgangsmåde
1. Pil bananerne og
smør dem med honning.
2. Hak mandlerne
groft.
Tril bananerne i
mandler og steg dem gyldne i smør på en stor pande.
3. Riv citronskallen
i fine strimler, der drysses over bananerne.
Pres citronsaften
over.
4. Server bananerne
fra panden.
Husk en ske til den dejlige »pandesauce«. Giv flødeskum til.