Brug sommerens
sidste rabarber i en forfriskende yoghurtis, som smager fuldstændig fantastisk.
✅ Vores opskrift er nem og giver
en fantastisk smagfuld is
4 personer. Arbejdstid:
ca 20 min. plus frysetid
# Ingredienser
Rabarberkompot:
250 g rensede
rabarber skåret i små stykker
75 g sukker
korn af l stang
vanilje
Yoghurtis:
5 dl yoghurt naturel
3,5 %
120 g sukker
1 dl piskefløde
sommerbær til
servering
* Tilberedning
1. Kom rabarber,
sukker, vaniljekorn og stang i en gryde, og kog ved svag varme i ca 10 min.
Tag vaniljestangen
op, og afkøl kompotten.
2. Kom yoghurt og
sukker i en blender sammen med halvdelen af rabarberkompotten.
Blend et øjeblik,
til sukkeret er opløst.
3. Pisk fløden til
skum.
4. Vend resten af
rabarberkompotten i yoghurtcremen sammen med flødeskum, og hæld den i en
beholder med låg.
Frys isen i ca 3
timer.
Rør gerne i den under frysningen.
5. Ved servering:
Tag isen ud ca 30 min, før den skal serveres.
Kugl isen op, og
server fx med bær og evt lidt fløde.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.