Når du ikke spiser bøffer hver dag, er vigtigt at bøffen du
så spiser, er totalt i orden. Her kan du se, hvordan du laver den bedste bøf,
med den helt rigtige smag.
4 pers.
# Ingredienser
1-2 tsk Madagascarpeber
4 bøffer
1 tsk groft salt
50 g smør
2 dl vand
100 g flødeost naturel i små terninger
½ tsk groft salt.
Pynt: 3-4 stødte Madagascarpeber.
Tilbehør: kartofler og grøn salat.
* Tilberedning
Knus Madagascarpeberne og smør dem på begge sider af
bøfferne.
Drys med salt.
Lad smørret gyldne i en pande og brun bøfferne på begge
sider.
Steg dem ved svag varme 1½-3 min på hver side, afhængig af
bøffernes tykkelse.
Tag dem op og hold dem varme.
Kom vand og flødeost i panden, og
lad det småkoge under omrøring til saucen er jævn.
Smag til med salt.
Hæld saucen over bøfferne ved serveringen.
Pynt med Madagascarpeber.
Tips: Hakkebøffer kan tilberedes på samme måde.
Se alle de bedste opskrifter med Bøf
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.