Ostefyldet i disse
bøffer sætter virkelig krydderi på kødet og forhøjer smagen på hele
anretningen.
Retter med ost hitter altid! Kan varmt anbefales
Tid: 15 min.
Bøfferne er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
400 g hakket oksekød
1 æg
½-½ dl vand
½ tsk salt
¼ tsk peber
50-75 g Danablu
2 spsk smør eller
margarine
4 skiver hvidt formbrød
8 asparges
rosésalat
* Fremgangsmåde
1. Rør kødet til en
smidig fars med æg og vand.
Smag til med salt og
peber.
2. Form 8 flade
bøffer af farsen.
Læg en skive ost på
4 af dem og læg de andre bøffer ovenpå.
3. Steg
dobbeltbøfferne i 1 spsk fedtstof, 3 min på hver side.
4. Skær skorpen af
brødskiverne og steg dem i resten af fedtstoffet.
5. Læg bøfferne
ovenpå brødskiverne.
6. Pynt med asparges
og rosésalat.
7. Server
bøftoastene straks, måske med en anelse mayonnaise.
Server gerne en
blandet salat til.
Tips: Lav gerne en dobbelt portion af bøfferne og
frys dem ned -
lige til at tage
frem, tø op og varme.
Steg brødet og pynt
ved serveringen.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------