Bøf af oksefilet -
Et hurtigt festmåltid. Du bliver i godt humør allerede ved duften af de brunede
løg.
I denne opskrift får tips til stege de perfekte bløde løg.
Til 2 portioner 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 25 min.
# Ingredienser
400 g løg
1½ spsk smør
timian, salt, peber og 1 tsk sukker
1 tsk vineddike
1 spsk olie
4 skiver oksefilet (a
100-150 g)
* Tilberedning
1. 400 g løg pilles og skær dem i meget
tynde skiver.
Kom 1½ spsk smør på panden og tilsæt løgene, timian og
peber, når smørret har bruset af.
Steg dem gyldne og bløde på lavt blus.
Tilsæt 1 tsk vineddike, salt og 1 tsk sukker og steg
yderligere i et par minutter.
2. En grillpande pensles med 1 spsk olie, og 4
skiver oksefilet (a 100-150 g) steges ved stærk varme 1 minut på hver side.
De krydres med salt
og peber og serveres, dækket af løgene.
Energi pr. portion:
467 kcal (1956 kJ). 47 g protein, 27 g fedt, 9 g kulhydrater
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.