Klassiske hakkebøffer med pocheret æg, chilisauce og salat er
både en lækker og smuk ret, du med stolthed kan servere for din bedste ven eller
kæreste
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Koge/stegetid: 10 min.
# Ingredienser til Hakkebøf med pocheret æg:
½ liter vand
1 tsk salt
2 tsk eddike
300 g hakket oksekød
salt og peber
15 g smør
2 æg
2 skiver brød
Tilbehør:
chilisauce
salat eller grønsager
* Sådan laver du Hakkebøf med pocheret æg:
Sæt vand, salt og eddike over at koge.
Ælt kødet igennem med salt og peber, og form det til to
bøffer.
Steg dem på en pande med smør i ca. 5 min. på hver side.
Slå æggene ud i to kopper, og drys med salt og peber.
Hæld æggene i det næsten kogende vand et ad gangen, og saml
hviden omkring blommen med en træske.
Lad dem simre ganske svagt i 3-4 min.
Tag dem op med en hulske, og dyp dem hurtigt i koldt vand.
Dryp dem af på et stykke køkkenrulle.
Anret bøfferne på let ristet brød, og læg de pocherede æg på
bøfferne.
Server med en god chilisauce og salat eller varme grønsager.
Her finder du flere opskrifter på dejlige hakkebøffer. Gå på opdagelse og
find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din vurdering. ... Vælg hvor mange smileys
opskriften skal have og klik knappen.
Find gode opskrifter på tilbehør HER eller en grøn salat HER
Se alle opskrifter med salat HER
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.