Salt og peber kan
købes tilsat forskellige urter, de giver en meget fin krydret smag til stegt
kød. Her får du en mør entrecôte med urtepeber, urtesalt og lidt fransk sennep.
Tid: 1 ¾ time, heraf
1½ time i ovnen. Retten er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 6 pers.
# Ingredienser
1 kg entrecôte
4 spsk fransk sennep
1½ spsk urtepeber
½ spsk urtesalt
* Fremgangsmåde
1. Bland sennep,
urtepeber og urtesalt.
Fordel blandingen
over kødet.
2. Læg kødet i et
ovnfast fad eller en lille bradepande.
3. Sæt et stege
termometer i kødets tykkeste del.
4. Sæt kødet på
ovnens nederste rille.
Steg det ved 175 °C
til termometeret viser 60 °C for rødt kød og 65 °C for rosastegt kød.
Beregn en stegetid
på 1½ time.
5. Lad stegen hvile
under folie 15 min.
6. Skær stegen for
og server med kartoffelgratin og tomatsalat.
Tips: I stedet for entrecôte kan du bruge
roastbeef.
Se alle de bedste opskrifter med Oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------